آموزش مراحل کاشت ناخن با ژل و پلی ژل

در این مقاله ی پریا مژه قصد داریم مراحل آموزش کاشت ناخن با ژل و پلی ژل را آموزش دهیم.

آموزش مراحل کاشت ناخن با ژل و پلی ژل

آموزش کاشت ناخن با ژل

کاشت ناخن با ژل به علت نداشتن بو از جمله کاشت های پرطرفدار می باشد. در این نوع کاشت ناخن شما می توانید از انواع ژل که به صورت پلی ژل و ژل کاسه ای می باشد استفاده کنید. لمینیت ناخن هم می تواند زیر مجموعه ای از کاشت ناخن ژل محسوب شود.

آموزش کاشت ناخن با پلی ژل

پلی ژل نوعی از ژل است که به صورت تیوپی و در رنگ های مختلف (کریستالی-هلویی-نود-سفید-صورتی و…) در بازار یافت می شود. در کاشت ناخن با پلی ژل بیشتر از قالب کاشت ناخن استفاده می شود؛ اما با استفاده از فرمر و تیپ هم می توان این کاشت ناخن را انجام داد.

ابزار لازم برای کاشت ناخن با پلی ژل:

قلم مخصوص ژل
پلی ژل در رنگ دلخواه
کلینزر و الکل
بیس ژل و تاپ کات شاین ژل
دستگاه یو وی- ال ای دی
پد مخصوص کلینزر
سوهان ناخن
کاردک مخصوص جدا کردن ژل

مراحل انجام کاشت ناخن با پلی ژل

مراحل انجام کاشت ناخن با پلی ژل

مرحله ی اول: زیر سازی و مانیکور

از مهم ترین مراحل کاشت پودر مرحله ی زیر سازی و مانیکور می باشد که باید به صورت صحیح و دقیق انجام شود. برای داشتن کاشتی مناسب زیرسازی صحیح بسیار مهم است. زیرسازی یعنی آماده کردن صدف ناخن برای موادگذاری.

اولین قدم برای زیرسازی، مانیکور خشک است. مانیکور خشک یا همان مانیکور روسی به معنای استفاده از عقب زن، سرسوهان های مانیکور و نیپر برای عقب زدن پوست های روی ناخن و برداشتن کوتیکول های موجود دور ناخن می باشد.

دقت داشته باشید که بایستی عقب زن را با حالت شیب دار بگیرید و اصلا روی صدف ناخن فشار نیاورید. بنابراین فشار فقط به پوست ها وارد می شود به این صورت که از یک گوشه ناخن شروع می کنید و آرام آرام پوست ها را عقب می زنید.

ادامه مطلب  آموزش اکستنشن مژه در کرمان، سیرجان، رفسنجان و جیرفت

مرحله بعد

برداشتن کوتیکول ها از روی سطح صدف ناخن می باشد که اول با استفاده از سوهان برقی این کار انجام می شود.

بدین منظور از سرسوهان های شنی یا سرسوهان های مانیکور استفاده می کنید. توجه داشته باشید که وقتی مهارت شما در مانیکور به قدر کافی برسد می توانید مرحله استفاده از عقب زن را حذف کنید و با همین سرسوهان مانیکور بخش مرزی پوست را از سطح ناخن جدا کنید.

مرحله اخر

در مانیکور خشک استفاده از نیپر و بریدن پوست هایی است که در طول مانیکور از سطح ناخن جدا شده اند. این پوست ها را با استفاده از نیپر و به آرامی برش می زنید.

حال در ادامه مرحله زیرسازی به خراش دادن سطح ناخن می رسید. در همین ابتدا گوشزد می کنیم که منظور از خراش دادن سطح ناخن، نازک کردن صدف ناخن نیست! در حقیقت هدف از این کار صرفا ایجاد خراش هایی سطحی است که در چسبندگی و درگیری بیشتر مواد با سطح ناخن به ما کمک کند و هدف بعدی هم پاکسازی سطح ناخن از هر گونه چربی می باشد. به یاد داشته باشید که مراحل زیر سازی کاشت ناخن را به درستی انجام دهید.

حال نوبت به ضد قارچ می رسد. این مرحله کاملا اجباری است و از آنجایی که ملتهب و حتی زخم شدن پوست های نازک مشتری در طول مانیکور اتفاقی غیرعادی نیست، این مرحله بسیار مهم است و حتما توجه داشته باشید که ضد قارچ را بر روی تمام صدف ناخن بمالید.

مرحله ی ۲: تیپ گذاری یا استفاده از فرمر

برای تیپ گذاری ابتدا بایستی سایز مناسب تیپ را انتخاب کنید. دقت کنید تیپ نباید از ناخن شما بزرگتر و نباید از آن کوچکتر باشد. اگر تیپی که دقیقا سایز ناخن باشد پیدا نکردید می توانید تیپی که فقط کمی بزرگتر از ناخن باشد را انتخاب کنید و اطراف آن را با سوهان دستی جمع کنید.

ادامه مطلب  آموزش مجازی اکستنشن مژه در رباط کریم

تیپ انتخاب شده بایستی به سطح ناخن چسبانده شود و برای این کار چسب را به قسمت نازک تر تیپ می زنید. در حقیقت قسمت نازکتر تیپ همان قسمتی است که باید روی ناخن بنشیند. پس از آن تیپ را عمود به صدف ناخن قرار داده و روی ناخن می خوابانید. در این صورت زیر تیپ شما هواگرفتگی به وجود نمی آید، راحت تر به سطح ناخن می چسبد و کار شما دچار دیگر عوارض ناخن نمی گردد.

سطح ناخن را با پد مخصوص و کلینزر تمیز می کنید که هیچگونه چربی روی سطح ناخن نباشد. از ضد قارچ بر روی سطح ناخن استفاده می کنید.

بیس کات ژل را مانند لاک روی ناخن می زنید و ناخن را داخل دستگاه UV قرار می دهید. مقدار مورد نیاز از پلی ژل را با کاردک مخصوص برداشته و روی سطح ناخن قرار می دهید.

با استفاده از قلم مخصوص که آغشته به کلینزر است (در صورت نبودن کلینزر از الکل استفاده می کنید) مواد را روی سطح ناخن به صورت یک دست و حرکت صحیح قلم پخش می کنید.توجه داشته باشید که قلم نباید خیلی خیس باشد.

پس از ایجاد سطح و فرم مناسب ناخن را به مدت ۲ دقیقه داخل دستگاه UV و پس از خارج کردن ناخن با پد آغشته به کلینزر رو سطح ناخن می کشید تا چسبندگی آن برطرف شود.
در صورت نیاز به دورگیری ناخن این کار را انجام می دهید و با سوهان دستی فرم دلخواه را را به ناخن می دهید. سطح ناخن را با سوهان برقی یا دستی کاملا صاف می کنید.
مرحله آخر تاپ کات شاین ژل می باشد. تاپ کات را مانند لاک روی ناخن می زنید و ناخن را داخل دستگاه UV قرار می دهید.

ادامه مطلب  لیفت و لمینت مژه و ابرو در پونک

کاشت ناخن با ژل کاسه ای

مراحل کاشت ناخن با ژل کاسه ای یا ژل بیلدر مانند مراحل کاشت ناخن با پلی ژل می باشد. تنها تفاوت در مراحل مواد گذاری می باشد. ژل کاسه ای حالت شل تر و کشسانی تری از پلی ژل دارد که این امر باعث می شود مواد گذاری متفاوت و سخت تر باشد.

در این کاشت برای بلند کردن قد ناخن می توان از تیپ های جدید که تیپ های فیبری نامیده می شود استفاده کرد.حرکات قلم در مواد گذاری این نوع کاشت ناخن بسیار مهم می باشد.

نکات مهم

استفاده از مواد ضد قارچ در همه متد های کاشت ناخن ضروری می باشد.

دورگیری و برداشتن کوتیکول ها باید با دقت بالایی انجام شود تا از تشکیل حباب هوا و بلند شدن مواد در انتهای ناخن جلوگیری شود.

دقت کنید صدف ناخن عاری از هرگونه آلودگی و چربی باشد.

قبل از انجام کاشت ناخن ژل بررسی کنید که بستر ناخن برای این کار مناسب باشد.

در نظر داشته باشید که اگر با تمرین و دقت بالا به مهارت در این نوع کاشت ناخن برسید می توانید در زمان کوتاهتری یک کاشت ناخن زیبا انجام دهید.

این نوع کاشت ناخن نیاز به سوهان کشی زیاد ندارد و اگر با تکنیک کاشت ناخن قالبی انجام شود زمان مواد گذاری هم کوتاه تر خواهد بود.

امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشد، پریا مژه را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button