ابزار مورد نیاز کاشت ناخن

در این مقاله پریا مژه قصد داریم شما را با ابزار مورد نیاز کاشت ناخن آشنا کنیم.

ابزار مورد نیاز کاشت ناخن

ابزار کاشت ناخن چیست؟

کسانی که به کاشت ناخن و یاد گیری آن علاقه دارند قطعا باید بدانند که چه ابزاری برای این کار نیاز است پس در ادامه با ما همراه باشید تا به طور کامل ابزار لازم برای این کار را به شما معرفی کنیم.
هر کدام از این ابزار ها کارایی خاص خود را دارند و باید به طور صحیح از آنها استفاده کرد.

لوازم کاشت ناخن به صورت کلی به سه دسته تقسیم می شوند:

1-مواد کاشت ناخن

2- دستگاه های کاشت ناخن

3-ابزار جانبی کاشت ناخن

مواد لازم برای کاشت ناخن:

1-ضد قارچ

ضد قارچ یا ضد عفونی کننده ناخن جهت جلوگیری از ایجاد قارچ زیر ناخن کاشت شده استفاده می گردد.

پرایمر

2- پرایمر

پرایمر محلولی با خاصیت چسبندگی می باشد، این محلول جهت ایجاد چسبندگی بین ناخن و مواد استفاده می شود.
پرایمر ها به طور کلی دارای 3 نوع اسیدی، اسیدی متوسط و غیر اسیدی می باشند.هر چقدر اسید پرایمر ناخن بیشتر باشد مقدار سوزش دست بیشتر می گردد و میزان چسبندگی محصول بالا می رود.

خوبی این امر این است که مواد بهتر به ناخن چسبیده و به اصطلاح هوا نمی گیرد. پرایمر های اسیدی برای پوست های حساس توصیه نمی گردند چرا که سوزش زیاد باعث آزار مشتری می شود. ناگفته نماند در برخی از پرایمرهای بدون اسید میزان چسبندگی نیز مناسب بوده و مشکلی ایجاد نمی شود.

3- پودر کاشت ناخن

پودر کاشت ناخن

پودر کاشت ناخن برای تولید مواد ناخن استفاده می شود. این مواد از ترکیب پودر و محلول لیکوئید ایجاد می گردد. پودرهای کاشت ناخن در رنگ های متنوع تولید می گردند. رنگ های عمده موجود رنگ هلویی، رنگ صورتی (رنگ طبیعی ناخن)، رنگ سفید و رنگ شفاف و رنگ های مختلف دیگر می باشند.

انواع پودر کاشت ناخن

پودر هلویی

اصولا پودرهای هلویی کاشت به دلیل تیره بودن نصبی که دارند مناسب برای کاور کردن ناخن های آسیب دیده می باشند، این پودر برای کاشت ناخن بیبی بومر نیز استفاده می شود.

پودر سفید

پودر سفید جهت کاشت فرنچ و کاشت بیبی بومر ناخن استفاده می گردد.

پودر کلیر یا کریستالی

رنگ کلیر در پودرها به دلیل شفاف بودن روی دیزاین هایی نظیر مرمریت ، گل خشک و غیره ستفاده می شود، همچنین این پودر برای کاور کردن روی کاشت بیبی بومر و افرادی که به رنگ ناخن بی رنگ علاقه دارند مناسب است.

پودر صورتی

پودرهای صورتی عمدتا در دو رنگ صورتی تیره و کمرنگ هستند، صورتی های کمرنگ همان رنگ طبیعی ناخن را داشته و برای کاشت ناخن با رنگ طبیعی استفاده می شوند. صورتی تیره کاربردی مانند رنگ هلویی دارد با این تفاوت که تناژ صورتی دارد.

ادامه مطلب  آموزش مجازی اکستنشن مژه در چهاردانگه
پودر های رنگی

این پودر ها را می توان با پودر سفید یا کلیر با هم ترکیب کرد و یا به صورت تنها آن ها را روی ناخن کاشت که همه ی رنگ ها را دارا می باشند و دیگر نیازی به لاکژل روی آن ندارند.

4- فرمر

فرمر

از این کاغذ مقوایی برای قد دادن ناخن و یا کاشت اولیه استفاده می کنند که آن را مماس با سطح ناخن در انگشت می چسبانند و مواد را روی آن قرار می دهند.

5- تیپ ناخن

تیپ ناخن

تیپ پلاستیکی می باشد که در رنگ های شیری و بی رنگ و سفید موجود می باشند که آن ها را با استفاده از چسب مخصوص تیپ روی ناخن طبیعی می چسبانند و روی ان ها مواد گذاری می کنند.

6- چسب مخصوص تیپ

از این چسب برای چسباندن تیپ روی ناخن طبیعی استفاده می شود.

7-لیکوئید کاشت ناخن

لیکوئید کاشت ناخن

یکی از مهم ترین ابزار کاشت ناخن می باشد، لیکوئید کاشت ناخن، محلولی است که با ترکیب با پودر مواد تشکیل دهنده ناخن را می سازد. کیفیت لیکوئید بسیار در کیفیت نهایی کار تاثیر می گذارد.

عمده تفاوت لیکوئید ها به غیر از کیفیت در سرعت خشک شدن می باشد.

در کل لیکوئید ها در اصطلاح به سه دسته زود خشک(کم چرب)، متوسط (چربی متوسط) و دیر خشک (چرب) تقسیم می گردند. انتخاب سرعت لیکوئید کاملا به راحتی ناخن کار بر می گردد.

دیر خشک شدن لیکوئید باعث ایجاد فرصت بیشتر برای فرم دهی ناخن شده و زود خشک شدن آن باعث بالا رفتن سرعت کار می شود. معمولا برای تازه کارها لیکوئیدهای دیر خشک توصیه می شود.

8-تاپ کات یا تاپ شاین

تاپ کات جهت ایجاد یک لایه محافظ بی رنگ و درخشنده استفاده می گردد. تاپ شاین باعث می شود استحکام و زیبایی کار دو چندان شود. به این محصول تاپ کات، تاپ شاین، تاپ ژل و یا ژل آخر کار می گویند.

9-ظرف لیکوئید یا گوده

لیکوئید کاشت ناخن در معرض هوای آزاد تبخیر می شود و از بین می رود. برای جلوگیری از این اتفاق و همچنین سهولت استفاده از آن، داشتن یک ظرف مناسب و مخصوص برای لیکوئید توصیه می شود.

10-قلم کاشت

-قلم کاشت

قلم های کاشت ناخن بردو نوع هستند، قلم های کاشت پودر و کاشت ژل، قلم های کاشت پودر که از کیفیت خوبی ساخته شده باشند از موی طبیعی سمور هستند. قلم های ژل نیز از موی مصنوعی ساخته می شوند. توجه داشته باشید که ماندگاری قلم بسیار به نحوه نگهداری آن وابسته است و روش های خاص خود را دارد.

11–سوهان دستی

سوهان دستی

سوهان دستی یا همان سوهان چوبی جهت سوهان کشی و فرم دهی ناخن استفاده شده و درجه زبری آن ها با یک عدد روی سوهان مشخص شده است، هرچقدر عدد روی سوهان کوچکتر باشد سوهان زبرتر می باشد. داشتن سوهان دستی با انواع درجه زبری و نرمی، کار شما را بسیار راحت تر می کند. با استفاده از انواع سوهان می توانید ناخن های اکریلیک، ژل و ناخن طبیعی را صاف و یکدست کنید و شکل دهید.

ادامه مطلب  اکستنشن مژه مگاوالیوم چیست؟

12-کاتر

کاتر

کاتر جهت بریدن اضافه تیپ استفاده می شود.

13-بافر

بافر از ابزار کاشت ناخن

جهت ایجاد خط و خش روی سطح ناخن قبل از کاشت و صاف و صیقلی کردن و از بین بردن خطوط روی کاشت مورد استفاده قرار می گیرد. بافر از جنس اسفنج می باشند به همین دلیل از سوهان دستی نرم تر است و دارای درجه زبری و نرمی متفاوتی می باشد که هر کدام کارایی خاص خود را دارد.

14- فرچه ناخن

برای از بین بردن پودر های اضافی از روی ناخن استفاده می  شود.

دستگاه های برقی مورد نیاز برای کاشت ناخن (ابزار برقی کاشت ناخن):

1- سوهان برقی ناخن

سوهان برقی ناخن از ابزار کاشت ناخن

سوهان برقی یا همان میکروموتور اصلی ترین دستگاه برای کاشت ناخن می باشد. سوهان برقی ها در بازار تنوع بسیار زیادی دارند و برند های حاضر در بازار عمدتا ساخت کشور چین و یا کره هستند.

اصلی ترین، پر هزینه ترین و مهم ترین قسمت از تهیه لوازم کاشت ناخن نیز مربوط به همین محصول می باشد، چرا که این دستگاه از قیمت بالایی برخوردار بوده و انتخاب دستگاهی اشتباه نه تنها منجر به تعویض و هزینه مجدد می گردد حتی ممکن است به سلامت فرد نیز آسیب وارد نماید.

انواع سر سوهان ها از نظر جنس سه نوع می باشند (الماسه، سرامیکی، شنی) که برای کاشت لازم است و انواع آنها از نظر ظاهر عبارتند از: کاجی، استوانه ای، توپی با سایز های مختلف، دامنی، میخی، سمباده ای یا کاغذی و …

2- دستگاه های ال ای دی، یو وی، ال ای دی – یو وی

دستگاه های ال ای دی، یو وی، ال ای دی - یو وی از ابزار کاشت ناخن

دستگاه یو وی

دستگاه های یو وی برای خشک کردن ژل استفاده می شوند. یو وی ها در حالت عادی در زمانی حدود 2 دقیقه ژل را خشک می نمایند.

دستگاه ال ای دی ناخن

دستگاه های ال ای دی ناخن با استفاده از لامپ های ال ای دی برای خشک کردن ژل کاشت و لاک ژل استفاده می شوند. زمان خشک کردن بسته به قدرت دستگاه بین 5 ثانیه تا 1 دقیقه عمل می کنند.

دستگاه های ال ای دی – یو وی

جدید ترین نوع دستگاه ها در حال حاضر این نوع دستگاه می باشد. این دستگاه ها با بهره گیری از لامپ های اس ام دی (لامپ های ترکیبی یو وی و ال ای دی) قادرند مواد ژل و لاک ژل را مانند دستگاه های ال ای دی بین 5 ثانیه تا 1 دقیقه خشک نمایند.

3- فن زیر دست

فن زیر دست نیز یکی دیگر از  ابزار کاشت ناخن می باشد، فن زیر دست با قرار گرفتن زیر دست مشتری برای جمع آوری خرده پودر مواد هایی که در هنگاه کار روی هوا پخش می شوند استفاده می شود، به این صورت که با مکش ذرات معلق را در کیسه ای جمع می کند.

ادامه مطلب  لیفت و لمینت مژه و ابرو در اسلامشهر

 

ابزار لازم برای مانیکور خشک که قبل از کاشت انجام می شود

1-ناخن گیر

اولین و مهمترین وسیله برای کاشت ناخن و خدمات آن، ناخنگیر است. شما نمی توانید بدون داشتن ناخن گیرهای مناسب، ناخن های مشتریان خود را برای شروع مانیکور کوتاه کنید. ناخن کاران نباید از ناخن گیرهای قدیمی یا کند شده برای خدمات ناخن خود استفاده کنند.

2-عقب زن

عقب زن ناخن یا همان پوشر برای عقب زدن کوتیکول ناخن و جدا سازی آن از سطح ناخن در هنگام مانیکور استفاده می شود. همچنین هل دادن کوتیکول ها به عقب، قسمت بیشتری از بستر ناخن را در معرض دید قرار می دهد که ظاهری تمیز و مرتب و سطحی بهتر برای کاشت روی ناخن را فراهم می آورد.

3-نیپر

ابزاری عالی است که به روند پاکسازی کوتیکول کمک می کند. نیپر جهت گرفتن پوست های اضافه دور ناخن (کوتیکول) در هنگام مانیکور استفاده می شود.

 

ابزار مورد نیاز برای کاشت با ژل و پلی ژل:

1. قلم مخصوص کاشت ژل
2. پلی ژل در رنگ دلخواه (کریستالی-هلویی-نود-سفید-صورتی و…)
3. کلینزر و الکل
4. بیس ژل و تاپ کات شاین ژل
5. دستگاه یو وی- ال ای دی
6. پد مخصوص کلینزر
7. سوهان ناخن
8. کاردک مخصوص جدا کردن ژل

 

ابزار مورد نیاز برای تزئین ناخن

1- لاک ژل های رنگی مختلف (گربه ای، کهکشانی، معمولی)
2- پودر کروم
3- نگین
4- پودر شیمر و یا شوگر
5- قلم سیلیکونی
6- قلم داتینگ برای طراحی
7- قلم های نازک 000 و … برای طراحی روی ناخن
8- فویل
9- لنز
10- ورقه طلا و ورقه های مختلف
11- اسپایدر ژل
و …

ابزار لازم برای ریمو کاشت ناخن

1- فویل آلمینیومی
2- پنبه
3- استون 100%
4- پمپ استون که برای ریختن استون در آن استفاده می شود برای اینکه استون در فضای آزاد از بین می رود.

شما می توانید در مقاله های دیگر پریا مژه طریقه ی انجام کاشت، ریمو کاشت ناخن و مطالب دیگر درباره ی کاشت ناخن را مطالعه نمایید.

مطالب مرتبط:

آموزش مراحل انجام کاشت ناخن با پودر
کاشت ناخن چیست؟
کاشت و خدمات ناخن در اندیشه

تمامی این ابزار برای کاشت ناخن لازم می باشد و با داشتن آنها دیگر نیازی به وسایل دیگر ندارید، ابزار دیگری نیز در بازار ها به فروش می رسد که داشتن آنها برای کاشت ناخن الزامی نیست.

امیدواریم این مطلب برای شما مفید بوده باشد، پریا مژه را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button