آیا کاشت مژه، وضو و غسل دارد؟

در این مقاله ی پریا مژه می خواهیم بدانیم که آیا کاشت مژه، نماز و وضو و یا غسل دارد؟ که درجواب به این سوال باید نظر برخی از مراجع تقلید را دانست.

آیا کاشت مژه، نماز و وضو و یا غسل دارد؟

آیا کاشت مژه، نماز و وضو و یا غسل دارد؟

لیفت و لمینت مژه و اکستنشن مژه از جمله خدمات رایج در سالن‌های زیبایی و آرایشی است که طرفداران خاص خود را دارد، اما امروزه برخی برایشان سوالی پیش می آید که آیا استفاده از این خدمات سبب اشکال در اعمال دینی مانند غسل و وضو نمی‌شود؟

یکی از خدمات جدیدی که چند سالی است در آرایشگاه‌ها و مراکز زیبایی با تبلیغات بسیار به بانوان ارائه می‌شود، خدمات زیبایی مربوط به مژه است. لیفت، لمینت و کاشت مژه هرکدام تعریف متفاوتی داشته و خدمات جداگانه‌ای به حساب می‌آید.

لیفت و لمینت مژه سبب فرخوردن، ضخیم و تیره شدن مژه‌ها شده و به‌نحوی رنگ کردن مژه به‌حساب می‌آید، اما کاشت یا اکستنشن مژه روشی است که هر تار از مژه مصنوعی را با چسب مخصوص به یک تار از مژه فرد می‌‌چسبانند و با شستشو از بین نمی‌‌رود.

ادامه مطلب  اکستنشن والیوم در کرج و البرز

هر چند اکستنشن مژه به خودی خود اشکالی ندارد، اما چنانچه مانع رسیدن آب به مژه ها – هر چند به نحو جزئی- شود، و برداشتن آن در هنگام وضو یا غسل ممکن نبوده و یا همراه با مشقت باشد، جایز نیست. برخی از فقها در این باره می‌گویند، اگر چسب، قسمت انتهای مژه را نگیرد و روی پوست نریزد مانع وضو و غسل نیست.

طبق نظر اکثر فقها صرف کاشت ناخن، مژه و سایر روش های آرایشی برای اعضای بدن فی نفسه دارای اشکال فقهی نیست و این مسئله در مورد کاشت ناخن و مژه نیز صدق می کند.

طبق نظر اغلب مراجع تقلید و فقها، اگر کاشت ناخن زینت محسوب شود باید دست ها را از دید نامحرم پوشاند. البته علما زینت بودن یا نبودن کاشت ناخن ها را به تشخیص عرف جامعه واگذار کرده اند.

ادامه مطلب  اکستنشن و کاشت مژه در شهر اندیشه

با توجه به این که در حال حاضر افراد کاشت ناخن را به جز مواردی که پزشک برای رفع مشکل و بیماری حاد تشخیص می دهد، برای زیباتر شدن ناخن ها استفاده می کنند و طبق نظر همه ناخن های کاشته شده از ناخن های کوتاه و بدون حالت زیباتر است، به همین دلیل نوعی زیبایی به شمار می رود و باید از دید نامحرم پوشانده شود.

طبق نظر اکثر علمای فقیه، کاشت ناخن یا چسباندن مژه و ناخن، از روی عمد مانعی برای وضو و غسل ایجاد می کند که از رسیدن آب به ناخن و مژه ها جلوگیری می نماید و باید در اولین فرصت برای نماز برداشته شوند، در غیر اینصورت وضو و غسل و نماز باطل می شود.

ادامه مطلب  لیفت و لمینت مژه و ابرو در پونک

وضو و غسل جبیره فقط در مواردی مانند تنگی وقت نماز و یا در سفر بودن و یا به هنگام شب و سحر که امکان دسترسی به آرایشگاه و برداشتن مانع وجود ندارد صحیح است، به غیر از این موارد وضو و غسل جبیره نادرست و باطل می باشد؛ بنابراین باید در اسرع وقت اقدام به برداشتن ناخن و مژه نمائید در غیر اینصورت وضو یا غسل جبیره ای باطل می باشد درنتیجه نماز نیز باطل می شود.

از این مقاله می توان نتیجه گرفت که اگر چسب اکستنشن مژه به پوست نخورد و مانع رسیدن آب به پوست نشود وضو وغسل باطل نیست و مانعی ندارد.
اما اگر غیر اصولی انجام شود و به پوست برخورد کند، مانع رسیدن آب به پوست می شود که در این صورت باطل می باشد.
امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button